Om os

Et eventcenter med plads til alle

Om os

Vi skræddersyer underholdningen efter jeres ønsker og behov

Hos MidtjyskEVENT har vi de perfekte omgivelser til forskellige sjove og spændende aktiviteter til jeres næste firmaevent, polterabend, Blå mandag, julefrokost, fødselsdag eller blot en tur ud med vennerne. I finder vores eventcenter i Give, som er centralt placeret i Jylland. Vi ligger derfor med kort køreafstand fra både Kolding, Vejle, Esbjerg, Horsens, Herning og Silkeborg.

Uanset hvor mange deltagere i måtte være, så har vi styr på rammerne og underholdningen til jer. Vi tilbyder en lang række forskellige aktiviteter og vi er derfor sikre på at vi har noget for enhver smag. De mest populære aktiviteter hos os, er Paintball og Lasergame. Det er det blandt andet fordi vi har store og unikke udendørs baner, der danner de perfekte rammer om jeres spil. Banen har stor betydning for spillene og derfor har vi gjort os ekstra umage her. På den måde får i en oplevelse udover det sædvanlige.

Vi tilbyder alt fra en times underholdning til et heldagsarrangement hvor i får lov at dyste i flere af vores aktiviteter i løbet af dagen. Så hvis i eksempelvis ønsker at dyste i en trekamp på tværs af jeres vennegruppe eller virksomhed, så har vi de perfekte rammer til dette. Det kan blandt andet være en trekamp der består af Sumobrydning, Sumostafet og Bowtag.

Lad os stå for jeres næste event

Mangler i en spændende og anderledes underholdning til jeres næste event? Hos Midtjysk Event er i garanteret en oplevelse i sent glemmer. Vi kan både være et stop på vejen eller stå for hele jeres event. Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer med jeres kommende event. Vi kan kontaktes på telefon 24 87 57 25 eller ved at benytte vores kontaktformular, så besvare vi jeres henvendelse hurtigst muligt.

Book Online

Uforpligtende forespørgsel

Download forældretilladelse her